Project V, Ingelmunster

Het samenspel van licht en donker ligt volledig in lijn met de woning. Pure architectuur, waar de extra’s overbodig zijn. Strak en clean.

Villa V, Harelbeke

Architecte Francisca Hautekeete tekende voor deze superstrakke villa, in opdracht van een koppel dynamische dertigers. De rustgevende puurheid van het ontwerp werd helemaal doorgetrokken tot in de keuken.

Interieur 2016

Een sublieme creatie gepresenteerd op Interieur 2016. Beleving en tactiele gevoelsmatigheid staan hier voorop.

Penthouse D, Waregem

Ruimte als omkadering tekent dit appartement met fenomenale vergezichten. Alles werd grondig aangepakt en is tekenend voor onze stijlvolle functionaliteit.

Appartement D, Knokke

Bij de verbouwing van dit appartement met frontaal zeezicht in Knokke, werden alle registers opengetrokken om bewoners en bezoeker onder te dompelen in een echt relaxte sfeer.

Villa F, Zulte

Het betreft hier de verbouwing van een villa uit de jaren 80. De liefde van de bewoners voor natuursteen komt tot uiting in het volledig massief kookeiland.

Villa V, Ieper

Via een sterk doordachte verbouwing werd dit karaktervol herenhuis de 21ste eeuw binnengeloodst.

Villa R, Halle

Keuken- en andere ingebouwde wandkasten, afgewerkt in uitgelezen Palissander houtfineer, contrasteren warm en donker met het centrale keukenblok in Corian en met de royale lichtinval overal in de woning.

Villa I, Kortrijk

Bij dit project werden alle elementen in verstek uitgevoerd. Zo is de dikte van de diverse onderdelen nergens zichtbaar, verborgen achter de slanke en sierlijke naad van het verstek, zelfs bij de tafel en de krukken.

Villa N, Waregem

Strakheid, uniformiteit, belijning, licht en volume zijn tekenend voor dit ontwerp. De uitgepuurde, minimalistische aanpak werkt bijzonder rustgevend.

Interieur 2014

Dit project brengt diverse materialen en technieken samen tot een strak doch warm en zintuiglijk geheel: vloeren in Tadelakt, natuursteen in verzoete versie en gezandstraald voor de muurpanelen, keukenfronten in warm edelfineer en satijnlak…