Waar Wilfra voor staat

Waar Wilfra voor staat

Al meer dan een halve eeuw is Wilfra synoniem aan high-end grensverleggend woondesign.  Inspirerende woonkamers, keukens met cachet, badkamers doordrenkt van luxe en comfort…tillen uw leef- en werkomgeving naar een zeldzaam hoog niveau. De rode draad doorheen onze ontwerpen? Een strak, rustgevend lijnenspel, verrassende afwerkingen en materialen met karakter.

Design is onze drijfveer

Bezielen, verrassen, inspireren, motiveren… design is onze drijfveer nummer één. Hierbij gaan onze ontwerpers niet over één nacht ijs en durven ze de opdrachtgever wel eens uit te dagen. Met als resultaat een loepzuiver design dat zowel verstand als emotie raakt en dat leidt tot een woon- of werkomgeving die moeiteloos tijd en trends trotseert.

Doorleefde kwaliteit

Aandacht, zorg, métier en trots sieren onze mensen en sturen het resultaat. We hanteren daarbij uitsluitend de strengste normen. Kwaliteit is bepalend voor onze werkethiek en dat sinds 3 generaties. Pas als alles juist zit, voelt het voor ons goed om uw projecten los te laten. Klaar voor vele jaren van comfort en tomeloos genieten. Dit is onze waarborg en ook de enige die echt telt.

Manier van werken

Wilfra werkt enkel à la carte en verzoent op die manier de wensen van designer, architect en bouwheer. Unieke realisaties spruiten hier uit voort, binnen het budget en binnen de vooropgestelde tijd. En alles steeds vooraf te smaken in onze toonzaal.