vindevogel1

Waar Wilfra voor staat

Al meer dan een halve eeuw is Wilfra synoniem aan high-end grensverleggend woondesign. Inspirerende woonkamers, keukens met cachet, badkamers doordrenkt van luxe en comfort…tillen uw leef- en werkomgeving naar een zeldzaam hoog niveau. De rode draad doorheen onze ontwerpen? Een strak, rustgevend lijnenspel, verrassende afwerkingen en materialen met karakter.

interieur 2014img 0147

Design is onze drijfveer

Bezielen, verrassen, inspireren, motiveren… design is onze drijfveer nummer één. Hierbij gaan onze ontwerpers niet over één nacht ijs en durven ze de opdrachtgever wel eens uit te dagen. Met als resultaat een loepzuiver design dat zowel verstand als emotie raakt en dat leidt tot een woon- of werkomgeving die moeiteloos tijd en trends trotseert.

Bekijk onze projecten
tz8 kopie

Doorleefde kwaliteit

Aandacht, zorg, métier en trots sieren onze mensen en sturen het resultaat. We hanteren daarbij uitsluitend de strengste normen. Kwaliteit is bepalend voor onze werkethiek en dat sinds 3 generaties. Pas als alles juist zit, voelt het voor ons goed om uw projecten los te laten. Klaar voor vele jaren van comfort en tomeloos genieten. Dit is onze waarborg en ook de enige die echt telt.

tz18 kopie 2

Manier van werken

Wilfra werkt enkel à la carte en verzoent op die manier de wensen van designer, architect en bouwheer. Unieke realisaties spruiten hier uit voort, binnen het budget en binnen de vooropgestelde tijd. En alles steeds vooraf te smaken in onze toonzaal.

lema wow selecta

Lema collection

Lema is een volbloed Italiaans meubelconcept. Flexibel en ingenieus, dus in te passen in elke ruimte van uw woning. Van strakke, vrijstaande designkast tot semi-maatwerk voor uw dressing, alles is denkbaar. Warme houtsoorten en aparte lakkleuren staan garant voor een exclusieve look. Volgens uw wensen en binnen uw budget. De Lema collectie omvat nu ook een ruime keuze aan los meubilair, denk maar sofa, eetkamerset of relaxfauteuil. Kom de collectie ontdekken in onze showroom.

Bezoek Lemamobili.com
stephen fraeye crop

Stephen Fraeye

“Opgericht in 1956 als keukenspecialist, evolueerde Wilfra al snel naar een toonaangevende speler in de interieurinrichting. Sinds 20 jaar staat Stephen Fraeye als derde generatie aan het roer met als enige doel nog beter te worden.”

Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak

Inschrijven

Vul hier een geldig e-mailadres in

Wij werven aan Technisch tekenaar en Meubelmaker.

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie